Stabil seger mot IFK Simrishamn

Idag gästades vi av nykomlingen i division 4, IFK Simrishamn.

Gårdagens match spelade äntligen på hemmaplan. Efter 2 bortaresor till Simrishamn så var det deras tur att gästa Heleneholms IP. Och vi visa att vi bestämmer.

Ett Simrishamn som spelar i division 4, tog ledningen i 15 minuten då men kom till skott och gjorde mål på returen. 3 minuter senare vaknade BHSK och gjorde hörnmål genom Senad Dugalic.

Simrishamn gjorde inga fler mål och vi kunde utöka vår ledning till både 2-1 och 3-1. Extra rolig var det för Suad som avgjorde matchen så han fixade straffen till 2-1 målet och själv satte 3-1, som känt så kommer Suad från Simrishamn.

Spelet förbättras för varje match som går inte minst matchen för 2 veckor sen mot Klagstorp. Ett tecken på att träningarna ger resultat!

Bosnien Hercegovina SK - IFK Simrishamn 3-1