Skånemästarna Haris Saranovic & Amir Hadzic!

Idag ska BHSK vara väldigt stolta. Styrelsen, ledarna, spelarna och supportrarna. 

Första finaldagen i den berömda Skånecupen slutade roligt för tränaren Haris Saranovic, som numera tränar P16 i Kulladal. Även vår trogne supporter Amir Hadzic som till dags spelar i BK Olympic blev hjälte när man vann över MFF med 5-2.

Kulladals FF med vår f.d. tränare Haris Saranovic vid rodret vann över Trelleborgs FF idag med 4-1 på straffar, 1-1 vid fulltid. Haris har tagit Kulladals P16 lag till första skånecup segern någonsin och vi hoppas på att man fortsätter med dessa framgångar. Stort grattis Haris och stort grattis KFF!

Amir Hadzic stod för 2 mål och en fin framspelning när man vann över Malmö FF med 5-2. Amir valdes till bäste spelare i turneringen och som han sagt till Sydsvenskan satsar han allt på fotbollen. Grattis Amir & BKO !

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter