Nya tränarstaben!

Från höger: Ernes Haracic, Nerim Sumun och Edin Zverotic.
Från höger: Ernes Haracic, Nerim Sumun och Edin Zverotic.

Detta är herrarna som sitter i tränarbåset för BHSK med start från på torsdag. Första träningen inleds då och kommer bli spännande att följa laget.

Nerim Suman Nerim Suman

Den nye huvudtränaren heter Nerim Suman, 32, och kommer senast från våra landsmän Bosniska Behar där han ledde laget under förra säsongen. Man gjorde ett jättebra jobb och var oslagbara under mesta delar av säsongen med i slutet svek resultaten och man klarade inte av att gå upp. Nerim tar nu på sig uppgiften att ta tillbaka BHSK dit man egentligen hör hemma, division 4. 

Ernes Haracic, 34, har under säsongen varit målvaktstränare och fått mycket beröm av våra målvakter och det har synts att han verkligen är duktig på det han gör.

Tidigare har Ernes själv varit målvakt men problem med knät gör att han var tvungen till att lägga skorna på hyllan.

Denna säsongen så har man valt att satsa på Ernes som målvaktstränare och assisterande tränare där han kommer att vara mycket delaktig och samarbeta med Nerim.

Dessutom så har vi en trotjänare som kliver in som assisterande tränare.
Edin Zverotic, 35, som under några år mer och mer angagerat sig i klubben och nu vill hjälpa till i utvecklingen. Edin kommer dock att fortsätta som spelare även nästa säsong. 

Med detta sagt så ser vi fram emot nästa säsong, men redan om 2 veckor en träningsmatch! Vi önskar Er ett stort lycka till och välkommen Nerim.

Är du sugen på att provträna med BHSK? 
Kontakt då;
Nerim 073-322 72 77
Ernes 073-700 94 91
Edin 073-664 79 60

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter