Degraderingen är ett faktum!

Trots seger med 3-2 i hemmamötet mot Lunnarp blir det inget fortsatt spel i division 4 för Bosna. 

I strålande solsken och med de bästa förutsättningarna för en fotbollsmatch gjorde Bosna sitt men tyvärr räckte det inte! 

Till matchen hade tränare Ågren gjort flera ändringar i startelvan från senaste matchen mot Limhamn. In i backlinjen gick både Amar Muharemovic och Amko alic. Samt Ersan Mujevic i anfallet.  

Vi vinner matchen men vi förlorade platsen till div 4! Bosna är det klart bättre laget under hela matchen och det är ett mycket bra och vägvinnande passningsspel som är grunden till det! 

Tränare Ågren säger- med tanke på det utsatta läget visar killarna kyla och tålamod. Vi har mycket bra rörelse utan boll en stor variation i våra uppspel. Lunnarps spel var lättläst, de lever på sina 2 kvicka yttrar men det detroniserade vi bra.

De har överhuvudtaget inget eget spel och det är på våra egna misstag som de gör sina mål! 0-1 då vi tappar boll på vår vänster sida och inte är aggressivare på andra boll på 16 m! 2-3 då vi slarvar utanför offensiv 16m.

Vi spelar på för små marginaler och tappar boll som de ställer om på! Samtidigt får vi inte vara så sårbara på det sättet! 

Jag tycker att vi äger denna matchen från början till slut. Det är vi som står för matchtempot och har ett stort bollinnehav. Vi skall vinna denna matchen med 5-6 bollar om vi haft bättre skärpa!  

2-1 i halvtid var i underkant! Ågren fortsätter - vi pratade mycket om att fortsätta på samma sätt i andra, att flytta fram våra positioner lite och pressa Lunnarps tidigare i plan. Att gå för 3-1 för då ger Lunnarp upp. Men att samtidigt vara vakna på att Lunnarp kommer att spela än rakare( om det ens är möjligt)  i början av andra!

Bosna får en kanon inledning då planens gigant Dino trycker dit 3-1 med en jättekanon från 25 m! Bosna fortsätter att trumma på med bra spel och rörelse och man gör sitt med att vinna matchen med 3-2!

Tyvärr så hjälpte det inte att Bosna vann sin match utan man var beroende av att Rydsgård inte vann sin match mot FC Trelleborg. Vilket man tyvärr gjorde!

Det innebär att Bosna får börja om i div 5 2016!
Om det blir med björn Ågren vid rodret får tiden utvisa!                                                  

Ågren säger: Det är inget vi tar här och nu! Just nu är det för mycket känslor och jag vill få lite distans till det hela!
Jag kan säga så här, alla killar i laget och styrelsemedlemmar är underbara människor!  

Foto: Elvedin PadjanMålskyttar:
Ersan Mujevic 27'
Senad Dugalic 41'
Dino Heldic 46'


Startelvan:

22. Edin Turcinhodzic
3. Ahmo Alic 
4. Amar Islamagic 
5. Senad Dugalic (K) 
6. Emil Vidovic 
9. Dino Heldic 
10. Henrik Ilmanen Brynell 
11. Ersan Mujevic 
12. Safet Besic 
13. Damir Bislimi 
14. Amar Muharemovic  


Ersättare

2. Daniel Sibinovic 
7. Semi Serifi 
8. Edin Zverotic 
15. Suad Mujkovic 
16. Sugaal Hassan Dirie

Varningar:

Publik: ca 100

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter