Oavgort mot Limhamns FF

Trots en ledning med 0-1 och underläge 2-1 kunde bosna komma tillbaka och få en poäng efter straff som gav kvitteringen. 

Det blev en del förändringar i startelvan jämfört med matchen mot Höllviken senast. I försvaret var Sugaal tillsatt som högerback och Dino och Safet tillbaka i startelvan. 

Matchen:
Bosna såg lite sega ut i matchinledningen.  Hemmalaget ser farligast ut i början och Edin får vara på hugget direkt. Men Bosna ligger bra i sina positioner och ställer om bra på kontringar. 

Bosna tar ledningen i den 17 min efter en kontring där Safet är sist på bollen till 0-1! Limhamn kvitterar i den 33 min efter slarv av Bosna där man i momentet innan inte var tydliga i sitt agerande. En  Limhamns spelare får ingen bra träff på bollen där han står mitt i slottet precis framför målvakten. Edin som har tyngdpunkten på fel ben är chanslös. 

I halvtid trycker vi på vissa taktiska saker vi behöver rätta till samt att vi måste tänka på men oxå att vara på tå de första 10-12 min. Limhamn trycker tillbaka oss i inledningen av 2:a halvlek. Vi blir passiva i rörelsen utan boll och tappar på så sätt boll i ett uppspel i den 55 min som Limhamn utnyttjar till 2-1! Bosna agerar direkt med att göra några byten och ändrar spelsätt för att få mer tryck framåt.

Detta ger utdelning då man forcerar och skapar flera kvalitativa målchanser som man inte klarar av att förvalta. Men så i den 84 minuten blev det utdelning. Henrik Illmanen gör ett fantastiskt nummer och driver upp bollen in i straffområdet och där blir han fälld. Amar Muharemovic förvaltar den på bästa sätt och gör 2-2. Samme Amar har också ett gyllene läge att avgöra helt ensam med Mv, men han blir tveksam om avslutet blir till ingenting. 

- En poäng är alltid en poäng men med facit i hand hade vi tillräckligt bra lägen för ett avgörande. Säger Ågren 

Vi får alltså vänta tills nästa helg för ett avgörande om Bosna får spela kval till div 4 i eller får börja om i div 5!  Rydsgård vinner sin match mot Oxie och det innebär att vi ligger kvar under nedflyttningsstrecket. Nästa helg väntar en hemmamatch mot Lunnarp som har allt att spela för då de kan hamna på kvalplats ner om de förlorar. Medans Rydsgård möter FC Trelleborg som inte har mer än hedern att spela för.

- Vi kan på fokusera på vår uppgift och gör vårt och sedan hoppas att de andra resultaten går vår väg. Säger tränare Ågren.  

Startelvan

22. Edin Turcinhodzic 
2. Daniel Sibinovic  
 5. Senad Dugalic (K) 
6. Emil Vidovic 
8. Sugaal Hassan Dirie 
9. Dino Heldic 
10. Henrik Ilmanen Brynell 
11. Amar Islamagic 
12. Safet Besic 
 13. Damir Bislimi 
14. Irfan Mujevic 
 
Avbytare:

3. Amar Muharemovic
7. Semi Serifi
16. Haris Zilic 
18. Halid Jugovic 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter

Safet Besic
Safet Besic
Amar Muharemovic
Amar Muharemovic