Vinst med 3-1 mot BK Höllviken

Bosna kunde på söndagseftermiddagen bryta sin långa förlustsvit i och med en viktig hemmaseger mot Bk Höllviken. Matchen slutade 3-1 efter att Safet Besic, Suad Mujkovic och Ersan Mujevic gjort varsitt mål.

Det var en viktig match i striden om en kvalplats till div 4 som utspelade sig på ett blött Heleneholm! BK Höllviken kom till matchen med 3 raka förluster, medan Bosna kom från en uddamåls förlust mot Kosova! 

Stark första halvlek

Resultatmässigt fanns det inte mycket att klaga på efter 45 minuters fotbollsspelande för Bosna. Safet gav hemmalaget ledningen efter dryga 10 minuter.


– Vi gör en bra första halvlek. När vi kommer in i omklädningsrummet i halvtid så är det mycket adrenalin och glädje som sprudlar hos grabbarna. Det kändes uppåt, säger Bosnas tränare björn Ågren.

Bosna kunde senare ta med sig den positiva andan ut till den andra halvleken, en halvlek där man gör 2-0 efter men som domaren dömer bort! Därefter gör BK Höllviken 1-1 då var känslorna på kokpunkten!

Jag brukar aldrig klaga på domarn men deras agerande är under all kritik! Deras bedömningar var bedrövliga åt båda hållen! 

”Vi börjar darra”

BK Höllviken fick sin reducering efter lite mer än timmen spelad.

– Vi börjar darra vid deras reduceringsmål. Det märks att självförtroendet hos grabbarna kanske inte har varit på topp den senaste tiden, säger Ågren.

I matchens slutskede trycker BK Höllviken på för ett ledningsmål men Bosna försvarar sig bra.

I BK Höllvikens press öppnar det sig för kontringar som Bosna utnyttjar Suad gör viktiga 2-1 och i 85 minut gör Ersan  3-1!  
Bosna kunde rida ut stormen och ta med sig tre väldigt viktiga poäng! 
 

– Det känns bra att få med sig tre poäng. Det blir lite darrigt men jag tycker att vi är värda segern idag. Från den här matchen tar vi med oss omställningsspelet, men jag tycker även att vi kan ta med oss lite av försvarsspelet. Men framförallt så är jag nöjd med omställningsspelet idag, säger Ågren. 

– Det var en riktig laginsats och så kommer det även att vara i framtiden. Om jag ska lyfta fram någon speciell individ idag måste jag nog säga Irfan, som jag tyckte gjorde en bra insats idag.

Närmast väntar nu en viktig bortamatch mot Limhamn.
Matchen spelas lördagen den 26 september klockan 12.00 på Limhamns IP!

Startelvan

1. Edin Turcinhodzic
2. Daniel Sibinovic
3. Ahmo Alic
4. Amar Islamagic
5. Senad Dugalic (K)
6. Emil Vidovic
11. Ersan Mujevic
12. Safet Besic
13. Damir Bislimi
14. Irfan Mujevic
17. Henrik Ilmanen Brynell

Ersättare

7. Semi Serifi
8. Edin Zverotic
9. Dino Heldic
15. Halid Jugovic
16. Suad Mujkovic

Varningar
Gula kort: Amko Alic, Ersan Mujevic, Edin Zverotic, Halid Jugovic

Publik: ca 60

Foto: Elvedin Padjan

Fler bilder från dagens match kan man se på vår Facebook sida:
https://www.facebook.com/bhsk.net

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter