Ny match på söndag 

Säsongens näst sista hemmamatch står för dörren. Det är seriekollegan BK Höllviken som kommer på besök. BKH behöver 3 poäng för att vara med om att slåss om en div 3 plats.

Såhär säger Björn Ågren inför matchen:

- Inför matchen hoppas jag att alla är på tå och ger 100 %, detta för att visa både fans och publik att vi kan spela bra fotboll mot BKH. Stämningen i laget känns bara bra, så 3 poäng skulle kännas skönt och ingen omöjlighet.

 Vi i Bosna måste göra en bra prestation för alla supportrars skull och visa att vi kan. Vi måste hålla huvudet högt efter en turbulent säsong men framförallt en tuff höst. Vi tänker på framtiden och bygger upp laget inför nästa säsong.

Laget som skall göra det:

Samling 14.15 på Heleneholm.

 
Edin T
Daniel S
Irfan M
Amar I
Senad D
Amko A
Ersan M
Edin Z
Emil V
Damir B
Safet B
Dino H
Suad M
Semi S
Henrik I
Halid J.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter