Sydsvenskan; Rydsgårds AIF -BHSK

BHSK föll i hängmatchen mot Rydsgård, en match som betydde väldigt mycket för båda lagen på förhand och man såg klart och tydligt vem som var mer taggad på plan. Men än är det inte slut, 4 matcher återstår, och vi ger inte upp hoppet så länge chansen finns där.

Nedan kan ni läsa Sydsvenskans intervju med Björn Ågren.

Bosnien Hercegovina föll i hängmatchen mot bottenkollegan Rydsgård med 5-2 och möjligheterna till ett nytt kontrakt för Malmöklubben minskade drastiskt.

-Vi föll i en sexpoängsmatch och framöver spelar vi verkligen med kniven på strupen, sa Bosnien Hercegovinas tränare Björn Ågren. Vi har inte givit upp hoppet om att åtminstone fixa en kvalplats, men efter tisdagens bedrövliga insats minskade möjligheterna.

-I den första halvleken uppträdde vi synnerligen naivt och passivt och det straffade sig, sa Björn vidare. Rydsgård fick göra tre mål på precis samma sätt efter fasta situationer. Senare i matchen lade vi för mycket energi på att klaga på domarna i stället för att koncentrera oss på spelet. Nu behöver vi rannsaka oss själva.

Nästa uppgift för Bosnien Hercegovina är Kosova borta på lördag, medan Rydsgård spelar borta mot Kulladal.

Text: Göthe Hansson 
http://blogg.sydsvenskan.se/hemmaplan/2015/09/08/tung-forlust-for-bosnien-hercegovina/

 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter