Malmöderby på fredag: Bosna i Hercegovina SK - FBK Balkan

Efter en tuff förlust mot Öja där vi spelade bra och förtjänade att få med oss poäng är det nu tid att välkomna Balkan för ett derby i division 4 Södra. Vi går in i en viktig period där vi möter Balkan på fredag och Oxie borta den 4.september.

Vår motståndare denna omgång är som sagt FBK Balkan, en förening med både tradition och bra spelare. Balkan har på de senaste tre matcherna spelat ihop sju poäng vilket visar på god form och vi måste se upp med vår motståndare.

Vi har två raka förluster i bagaget och läget blir allt mer utsatt. Nu måste killarna ta ytterligare ansvar för både match och träning. Våra individuella misstag straffar oss gång på gång och skärpan måste bli bättre.

Förra mötet med Balkan var lite av en vändning för oss där vi efter den matchen spelade upp oss och fick ihop tre raka segrar. Detta hoppas vi kunna göra om och börja plocka fler poäng.

 

Vi i BHSK vill välkomna alla våra supportrar, medlemmar och goda vänner att komma och stötta oss i vår kamp för ett förnyat kontrakt.

Stödet från supportrarna har alltid varit en av de viktigaste komponenterna i våra matcher så se till och kom på fredag kl 18:30 till Heleneholm.

VIKTIG INFORMATION TILL ER SOM SKA GÅ PÅ MATCHEN!
På grund av markarbeten vid Heleneholms IP är huvudentrén till tillfäligt stängd . Entrén har istället flyttats till hörnan av arenan. Den sidan vid Ystadvägen.
Man parkerar dock som vanligt bredvid grusplanen.

Självklart kommer det finnas att köpa cevapi, läsk och lite kakor samt choklad!
Hjärtligt välkomna till en fin tillställning!


När: 28.Augusti
Tid: 18:30
Plats: Heleneholms IP (Huvudarenan).

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter