Trots en bra prestation så föll Bosna med udda målet!

Bosnien Hercegovina åkte på fredagen till Ystad för match mot topplaget Öja FF! En soldränkt och mysig arena välkomna oss till spel. 

- Vi gjorde en bra match rent spelmässigt senast mot FCT i stora delar av matchen och det byggde vi vidare på även idag! Vi har belyst hur viktigt det är att minimera våra egna enkla misstag och värdera rätt i viktiga lägen under matchen! Men tyvärr så fortsätter vi att göra dem ändå! Och tyvärr så är det det som fäller oss på deras 2-1 mål! 

- Vi väljer att utmana ensam mot fyra Öja spelare istället för att hålla i boll hitta passningsalternativ framåt eller vända hem och bibehålla bollen inom laget. Säger Ågren 

Vi valde att fortsätta ställa upp med en 4-1-3-2 uppstllning. Och tycker att det funkar bra. Tyvärr fick duktiga Dino kliva av tidigt i matchen. Vi saknar sedan tidigare 4 spelare som gjort skillnad till denna match pga skador. Ingen ursäkt bara en förklaring!

 

Nu gäller det att mobilisera i veckan och träna bra! För sedan går vi in i matcher mot Balkan och Oxie! 2 lag som vi skall slå om vi skall säkra kontraktet! 

- Vi har stått upp bra mot 2 topplag de 2 senaste matcherna nu gäller sett prestera lika bra de kommande matcherna. Jag är övertygad om att vi reder ut detta! sa Bosnien Hercegovinas tränare Björn Ågren. Spelmässigt var det här en klar förbättring jämfört med tidigare matcher.

Öja tog ledningen med 1-0 och sedan kvitterade strax före paus. Matchavgörande 2-1 kom 7 minuter före full tid.

Öja FF - Bosnien Hercegovina SK 2-1
Målskyttar:
1-0 Ted Hörman 28'
1-1 Apichai Munotsa 44'
2-1 Ifri Slaouti 82'


Startelvan:


1. Enes Mujadzic 
2. Amar Muharemovic 
3. Amar Islamagic 
4. Daniel Sibinovic 
5. Senad Dugalic (K) 
8. Edin Zverotic 
9. Dino Heldic 
10. Safet Besic 
11. Ersan Mujevic 
12. Apichai Munotsa 
14. Irfan Mujevic 

Ersättare

6. Roy Nickling 
7. Enes Alic 
13. Damir Bislimi 
17. Sugaal Hassan Dirie 
22. Mirza Nezirevic 

Gula kort: Safet Besic, Daniel Sibinovic och Senad Dugalic

Publik: ca 100

Målskytt: Apichai Munotsa
Målskytt: Apichai Munotsa

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter