Bosna tar 3 poäng i revanschen mot Svedala!

Vi tar en viktig seger i och med vinsten mot Svedala på onsdagskvällen. Det en stabil och väl genomförd match som vi vinner med 1-0(1-0). Målskytt Ersan Mujevic!

 
- Kontrollerat! Det var inte något snack om vilka som var bästa laget idag! Säger Björn Ågren tränare i Bosna.

Våra första 45 var riktigt bra, vi var oerhört aggressiva i vårt försvarsspel över hela banan och tillät inte Svedala komma till några farligheter.

De fick 2-3 halvchanser under första halvlek och då var det vi som slarvade i vårt agerande och inte var tillräckligt tydliga i kommunikationen eller i passningsspelet i vår uppspelsfas. säger Ågren.

- I halvtid så belyste vi bara det som varit positivt i första och tryckte på att fortsätta i samma stil. Men även att vara noggrannare i vårt passningsspel första delen av planen.  Fortsätter Ågren

 
- Spelarna hade rätta aggressiviteten idag och vi hade ett bra positionsspel. Även vårt anfallspel fungerade utan att vi jobbat på det.  Framför allt de första 60 min.

 

- I andra halvlek blir vi något ängsliga i vårat agerande och tappar lite i aggressiviteten. Svedala spelar oerhört rakt och försöker forcera in en kvittering men vi fredar oss bra med bra försvarsspel. Med bättre skärpa och kvalité så stänger vi butiken på de omställningar som uppstår speciellt i sista delen av matchen då vi har bra lägen med 3 mot 2, 4 mot 2 men istället för att passa vill vi avluta själva!  Upplyser Björn Ågren.

 
Alla i laget skall ha beröm men lyfter fram det ”nya” mittbacksparet Armin(hans första match på 9 mån!) och Amko som är stabila matchen igenom.

 
Vi njuter av denna seger idag! Sedan börjar vi ladda om igen inför nästa match hemma mot FC Trelleborg på söndag!

 
Forza Bosna!

Startelvan:

1. Enes Mujadzic
2. Armin Muharemovic
3. Ahmo Alic (K)
4. Daniel Sibinovic
7. Elvir Biberic
8. Edin Zverotic
9. Dino Heldic
11. Ersan Mujevic
12. Apichai Munotsa
14. Irfan Mujevic
17. Henrik Ilmanen Brynell


Avbytare:

5. Senad Dugalic
6. Roy Nickling
10. Dejan Zukic
13. Damir Bislimi
22. Edin Turcinhodzic

Varningar:
Gula kort: Dino Heldic, Amko Alic, Edin Zverotic , Enes Mujadzic

Publik: 50

 

Dagens målskytt: Ersan Mujevic Dagens målskytt: Ersan Mujevic


 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter