Haris S lämnar tränarposten.

Idag kom beskedet. Haris Saranovic lämnar sin post som tränare. Ett mycket tungt beslut för Haris och ett avbräck för BHSK. Över 100 matcher som tränare och mycket lyckade säsonger har han haft. Både sorg och glädje har vi delat tillsammans! Haris var med och skrev historia gång på gång och mest lyckade är nog Division 4 uppflyttningen. Här nedan kan ni läsa en intervju med Haris Saranovic.

En gång innan denna säsongen har du meddelat att du lämnar posten som tränare, den gången kom du tillbaka. Vad fick dig att komma tillbaka?
- Alla underbara människor som gör denna förening till vad den är. Framför allt spelarna som gjort det möjligt för mig att andas, äta, glädjas, gråta och leva BHSK ut till det yttersta.

Nu när halva säsongen har gått så har du bestämt dig att lämna som tränare, offentligt. Jag tror att allmänheten gärna vill veta varför. Vad grundar sig beslutet på?
- Den absoluta huvudanledningen är min familj som jag gärna vill ägna mer tid åt. Min son är 1,5år och jag har kommit till en punkt där jag vill vara närmare honom i hans uppväxt.

Det blev över 100 matcher som tränare, skulle vi räkna med matcher som spelare så hade det blivit mycket mer. Vilket är ditt bästa minne som spelare respektive tränare?
- Bästa minnet som spelare är segern mot Kosova när vi i princip säkrade seriesegern. Som tränare är det förra säsongen men framför allt sista matchen när vi säkrade seriesegern och glädjen var oändlig.

Några sista ord som ett avslut och önskningar?
- BHSK är en speciell förening, en förening som sammanför många olika sorters människor och som ger alla en chans. Ni som spelare och fortsatta ledare har ett ansvar att bibehålla detta och förbättra det samma. Bära tröjan med stolthet, representera klubben med stolthet och sist men inte minst vinna och förlora tillsammans. Jag kommer fortsätta vara aktiv i BHSK på något vis dock inte bestämt hur än.

Jag vill till slut tacka alla som varit med mig och med oss under denna tid.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter