Tung förlust mot Kulladals FF

En jobbig och tung förlust på Kulladals IP.

Förutsättningarna inför matchen var relativt bra då vi hade ett par spelare tillbaka från skador och avstängning samt att gräsmattan på Kulladals IP är en av de bättre i Malmö. Men vi gör kanske vår sämsta match för säsongen, släpper återigen in mål i matchens första anfall och är relativt tafatta framåt.

Återigen blir vi straffade på omställningar där vi tappar boll i kritiska lägen. Kulladal är ett topplag i denna serien så en förlust mot de är ingen skam i sig, men faktum är att vi har varit för dåliga på bortaplan i år och har bara klara förluster i bagaget förutom segern mot Balkan.

Det är definitivt något vi behöver se över och även om vi spelmässigt varit med i majoriteten av matcherna så har effektiviteten varit på tok för dålig och vi har ofta fått lämna planen med ett par mål i baken. Målskillnaden 4 gjorda mål framåt och 19 insläppta på bortaplan talar sitt tydliga språk.

Vi får utnyttja ledigheten till att samla, rannsaka oss själva och komma tillbaka starkare!

Forza Bosna!

Kulladals FF - BHSK 4-0 (1-0)
Målskyttar:
1’ Martin Madjarov
51’ Filip Ahlström
55’ Mattias Hans Åke Andersson
64’ Noah ChristofferssonStartelvan:
1. Enes Mujadzic (MV) 
3. Ahmo Alic 
4. Daniel Sibinovic 
5. Senad Dugalic (K) 
6. Halid Jugovic  
9. Ersan Mujevic 
12. Damir Bislimi  
14. Irfan Mujevic 
16. Amar Muharemovic 
17. Henrik Ilmanen Brynell 
 18. Apichai Munotsa 

Avbytare:
7. Semir Samardzic
8. Amir Dzanic
11. Amar Caluk
13. Amar Islamagic
15. Enes Alic

Varningar:
Henrik Ilmanen Brynell, Senad Dugalic, Halid Jugovic

Publik: ca 50

Text: Amar Caluk
Foto: Elvedin Padjan

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter