Inför; BHSK - Oxie SK

Efter en minst sagt magisk seger mot FBK Balkan i fredags så är det dags för nästa match. På onsdag 20 maj möter vi Oxie SK på Heleneholms IP (träningsarena, lilla planen).

Oxie SK har haft en dålig inledning på säsongen, med 0 inspelade poäng på 6 matcher men vi ska inte slappna av och tro att det blir en enkel match. Som vi sett hittills är serien otroligt jämn och alla kan slå alla. 

Stödet hittills har varit fantastiskt och vi ska fortsätta göra detta tillsammans!.

Inför denna matchen så blir Halid Jugovic spelklar efter sin långa avstängning medans Senad Dugalic (rött kort) och Edin Zverotic (3 gula) är avstängda. Nedan följer en intervju med Halid;

Efter denna långa avstängning så är du åter tillänglig för spel på onsdag. Hur känns det?

Tiden har gått otroligt långsamt så det känns fantastiskt bra att det närmar sig och jag längtar redan!

Vad tycker du om längden på avstängningen? Hårt dömt eller inte?

Jag kan inte säga att det var hårt dömt då jag faktiskt förväntade mig en längre avstängning än så. Men jag är väldigt glad att jag är tillbaka nu och ska försöka undvika avstängningar nu.

4 poäng på de första 6 matcherna. Hur ser du på det? Och vad tror du om fortsättningen?

Vi har haft en väldigt trög inledning men jag känner att laget har börjat bli mer samspelt nu och att alla kan förvänta sig mycket bättre resultat framöver! Med den bästa truppen i serien och all uppslutning som finns runt laget, runt klubben så ska ingen och inget kunna stoppa oss! All eloge till seriens bästa publik som är där varje match och tillsammans tar vi detta nu! Tack för mig
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter