Förlust med 4-1 i Trelleborg

Förlust trots tidig ledning i Trelleborg: FC Trelleborg - BSHK 4-1 (3-1)

Trots ett ledningsmål i den andra spelminuten vackert innickat av Amko Alic så förlorade vi matchen med 4-1. Den tidiga ledning höll sig i cirka 5 minuter innan gästerna kvitterade och inom loppet av 20 minuter så stod det 3-1.

Självklart borde vi ha förvaltat vår ledning på ett bättre sätt och hade vi kunnat hålla den längre så hade vi haft större chanser till tre poäng.

Vi kommer tyvärr aldrig upp i nivå i denna matchen och motståndarna fick spela sitt spel som de förvisso är väldigt bra på, utan några större bekymmer.

Minst två av målen är rena bjudningar från våra sida, något vi absolut inte har råd med mot ett så pass bra motstånd som FC Trelleborg är.

Det fanns stunder under matchen där vi fick igång vårt passningspel och skapade en del lägen, men de stunderna var alldeles för få. Vi fick en sista möjlighet att komma in i matchen via en straffspark med 10 minuter kvar, den missar vi olyckligtvis och ett skickligt FC Trelleborg kunde spela av matchen.

Tyvärr alldeles för mycket slarv och individuella misstag för att vi ska få med oss något från den här bortamatchen.

Nästa match är en ytterst viktig sådan hemma mot Öja IF fredag den 8:e maj kl 19 00. Öja ligger på fjärde plats med 6 inspelade poäng och kommer till denna match med en tung 4-0 seger över Balkan. Detta är matcher vi måste vinna om vi vill uppnå våra mål och vi räknar med ett extremt taggat manskap!

Forza Bosna!

FC Trelleborg - BHSK 4-1 (3-1)
Målskytt: Amko Alic 1 min

Startelvan:
1. Edin Turcinhodzic (MV) 
2. Adi Basagic 
3. Ahmo Alic 
6. Suad Mujkovic 
7. Semir Samardzic (K) 
8. Edin Zverotic 
9. Amir Dzanic 
10. Elvir Biberic 
11. Ersan Mujevic 
13. Damir Bislimi 
17. Henrik Ilmanen Brynell

Avbytare:
4. Amar Islamagic
12. Vernes Puric
14. Amar Hajdarevic 
15. Enes Alic 
16. Mattias Andersson 

Varninar: Inga kort!

Text: Amar Caluk
Foto: Elvedin Padjan

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter