Intervju; Daniel Sibinovic

Daniel Sibinovic Daniel Sibinovic

Då var det dags för ännu en intervju.Denna gången är det Daneil som svarar på frågorna.

"Danne" blev historisk senaste matchen mot Kulladal, nu ska vi se vad han har att säga om det.

Hur kändes det att spela denna historiska matchen för klubben, men även för din del?

För klubben var det stort, det märktes och kändes i luften att detta var dagen vi alla gått och väntat på. För min del betydde det otroligt mycket med tanke på att jag kom till denna förening för ca 10 år sedan. Otroligt mäktig känsla att sparka igång division 4.

Du har varit i klubben i många många år och i totalt 4 divisioner (vi hoppas många till). Vilket är ditt bästa minne?

Det stämmer, jag har spelat i 7an, 6an, 5an och nu 4an. Mitt absoluut bästa minne är när vi tog oss till 4an och man inte insåg hur stort det var förrens när man såg Haris Saranovic och Amar Caluk krama om varandra med glädje tårar. Först då landa man och insåg vilken bedrift vi uppnått.

Nu är du en av dom äldre i klubben, hur ska du bidra med att utveckla dom yngre killarna i laget?

Jag var själv yngst i laget under många år för länge sen och blev man stöttad av spelar som Cepa t.ex. som alltid sa "Danne kör ditt eget race och va inte rädd för vad de andra ska säga". Har sagt det en del gånger till vår ynga spelare Semi.

Och sista frågan, vad tyckte du om matchen mot Kulladals FF?

Matchen mot Kulladal sved eftersom att de inte var det bättre laget, de var inte bättre än oss. De hade en chans, ett mål på fast situation. Visst man är besviken över att målet kommer från hörna då Haris och Amar sa till oss att vara extra vaksamma på deras kapten men men bollen är rund och vi är ännu hungriga inför Svedala.

Publiken var magisk, det måste jag tillägga! Stort tack till styrelse och sponsorer samt alla som hjälpte till utanför planen med organisationen kring matchen och gjorde denna dag så speciell för mig. Tack för mig, idemo Bosna!

Vi tackar Daniel och önskar honom lycka till i BHSK!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter