3-0 seger på Limhamns IP!

Vinst för BHSK med 3-0 blev det idag på bortaplan i Limhamn mot Limhamn Bunkefo 07.
Motståndare dagen till ära var division 3 klubben LB07. En klubb som så sent som 2008 spelade i Superettan och så sent som 2013 spelade i division 1.
Ett väldigt ungt lag som säkerligen kommer hitta vägen tillbaka till högre divisioner inom snar framtid.

Våra spelare står för en väldigt inspirerad insats, dels pga av att vi lagt fokus på de sakerna vi var tvungna att förbättra ( fasta situationer i all dess bemärkelse och vårt försvarsspel över hela banan).

Detta tog spelarna till sig på ett väldigt bra sätt och även om alla tre målen kom efter fasta situationer så var vi väldigt bra organiserade och släppte till väldigt få målchanser.

Bör läggas till att motståndarna fick en man utvisad i den 25:e minuten men efter samråd med oss och domaren så bestämde vi oss för att de skulle kunna slänga in en ny spelare. Vi höll huvudet kallt i situationer där motståndaren inte gjorde det och det visade på killarnas disciplin idag.

Nu gäller det bara att visa den inställningen varje vecka fram till Oktober månad. En kollektivt väldigt stark insats där grabbarna säkerligen njuter lite extra ikväll med att ha hållt nollan för första gången i år.

Forza Bosna!

Bilder från dagens match hittar mani vårt bildgalleri samt video klipp på Facebook..

Limhamn Bunkeflo 07 - BHSK 0-3 (0-1)

0-1 Senad Dugalic 28 min
0-2 Edin Zverotic 70, Straff
0-3 Edin Zverotic 75

Text: Amar Caluk
Foto: Elvedin Padjan

Stort TACK till våra supportrar som hjälpte oss till dagens seger.. 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter