Intervju med nyförvärvet Suad

Suad Mujkovic Suad Mujkovic

Bosna i Hercegovina SK kan stolt representera ett nytt nyförvärv vid namn Suad Mujkovic.

Närmast kommer Suad från Lunds FF och är en offensiv spelare som kan bli till stor nytta för oss denna säsong.

Vi passade även på att intervjua Suad;

Förra året vid denna tidpunkt så spelade BHSK mot IFK Simrishamn,laget som du representerade då, då var du vår motståndare. I helgen spelades matchen återigen, denna gången hade du rätt tröja på dig. Hur kändes det att spela mot gamla laget? Trots att du bara spelade ca 25 minuter, utbytt pga skada.

Det kändes bra, såklart så var det ovanligt att spela match mot ett lag man känner så väl.
 

Hur känns skadan idag? Är det något som kommer stoppa dig från längre tids spel?

Skadan känns sådär, jag tror och hoppas på att den inte kommer hålla mig bort så länge. Jag rehab tränar just nu och känner att det blir bättre och bättre för varje dag som går.


Du kan både spela som anfallare och ytter, vilket föredrar du mer? Vad kan du bidra med?
 
Jag trivs väldigt bra på båda positionerna, vilken jag föredrar beror på vilket spelsystem och formation man spelar efter. Men jag har ingen direkt favorit.
Jag tycker om att ha boll samtidigt och skapa chanser samtidigt som jag vill vara framför mål och avsluta... Det är bland annat det jag kan bidra med.


Sista frågan, hur känns det att vara klar för BHSK och hur trivs du i laget än så länge?
 
Det känns mycket bra, jag har fått ett gott första intryck av gruppen såväl spelare som tränare. Det är en väldigt skön atmosfär kring laget med härliga individer, det är en viktig del tror jag för ett framgångsrikt lag.

Vi önskar Suad ett lycka till inför säsongen!.

  • Apichai » Intervju; Semi Serifi:  ”Fantastisk spelare! Fina dribblingar och väldigt kvicka vändningar. Även väldigt..”

-