Intervju; Adi Basagic

Inte alls långt kvar till 12 april, då serien drar igång, hur känns det? Taggad?
 

Mycket taggad till seriepremiären. Vi har en bra och tuff försäsong bakom oss och det känns som bitarna börjar falla på plats. Ska bli kul och sparka igång serien i april.


Det kommer vara många så kallade Malmöderbyn denna säsong, lag som Kosovo, Balkan och Kulladal. Ser du detta som en för- eller nackdel? 

Jag ser alla Malmöderbyn som en fördel. Det blir en extra tändvätska för samtliga spelare i såna typer av matcher. Sen så  kommer det alltid mer folk till sådana typer av matcher vilket alltid är positivt. Roligare att spela ett Malmö derby än att åka ut till en åker och tjonga boll där.
 

Det har gått lite snack om vilken position du helst föredrar. Var vill du helst spela och hur ser du på konkurrensen där?

Mittback är positionen jag vill konkurrera om. Idag har vi väldigt bra spelare på den positonen och konkurrensen är stenstuff. Om jag inte är ute och cyklar så har vi 4 spelare som konkurrerar om den postionen. Så det är stentufft. Men det gör att vi alla presterar ytterligare när vi får chansen.


Det sägs att du fått ett nytt smeknamn, Kikki rikki. Är detta bara en slump eller är det dör att du gillar nötter mycket?
 
Smeknamnet Kikkirikki har jag fått av vissa lagkamrater på grund av en incident kring just nötter på lägret vi hade. Mer vill jag inte gå in på. Tycker vi hellre fokuserar på Damirs smeknamn "Strumf".

Vi tackar Adi för intervjun och önskar honom lycka till.

  • Apichai » Intervju; Semi Serifi:  ”Fantastisk spelare! Fina dribblingar och väldigt kvicka vändningar. Även väldigt..”

-