En liten sammanfattning på vårt läger i Höör

 Vi anlände på fredagskvällen och delade upp oss i de olika stugorna, de yngre för sig ( även kallade Tarzanligan, Flugornas herre stugan) och så hade vi de rutinerade rävarna i huvudstugan ( även kallad ålderdomshemmet, pensionärernas hem och biblioteket) .

Kvällen ägnades åt att äta hamburgare som vår egen Gordon Ramsey Zukic från Hrustovo, Bosnien Hercegovina hade tillagat. Alla mätta och belåtna så långt, därefter spelades det en stor pokerturnering där hela 12 man medverkade och Daniel Sibinovic agerade kommentator.

Vinnaren blev Amir Dzanic och även vår finske vän Henrik Ilmanen Brynell lyckades roffa åt sig en del av kakan. Sen var det musik och fest för hela slanten, speciellt i Tarzanligans stuga medans det spelades fifa i biblioteket.

Efter en tung och blöt kväll var många av pjäserna tvungna att lämna lägret av diverse anledningar men vi som var kvar hade en händelserik dag med frågesport, fifa, utomhuspoker i -40 grader och grill.Tillkom gjorde några vänner till klubben som hade med sig grill och gjorde också bosnisk lonac. Ända in på småtimmarna spelades det musik där vår Ersan Mujevic briljerade med mikrofonen och Daniel Sibinovic transformerad i 45 minuter och omvandlade biblioteket till en Dino Merlin koncert.

Hela fifaligan omvandlades till ett diskotek när biblioteket stormades och kvällen hade precis börjat. Vissa höll på ändå till 8 på morgonen, anförda av general Jugovic..

Avslutningsvis så kan vi bara konstatera att lägret blev en stor succe och något att minnas en lång tid framöver.

Skandalerna avlöste varandra och många roliga anekdoter kommer förmodligen att höras under årets träningar.

Forza Bosna!

Text: Amar Caluk
Foto: Raja

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter