Intervju; Edin Zverotic

Nu närmar sig säsongen Edin, hur känns formen efter matcherna du gjort? Och hur känns laget?
 
Formen känns si sådär men jag vet att det blir bra när serien drar igång det är bara att kämpa på ... Så kommer formen. Laget känns bra, vi har mycket kvar och jobba på. Men det är långt till seriepremiären.


Det har blivit en hel del förändringar sen samma tidpunkt vid detta året. Ny ordförande och många fler sponsorer. Ryktet säger att du är väldigt delaktig i detta. Hur är det att fått en titel i styrelsen istället för spelarrådet? 

Det känns bra att ha fått förtroende o sitta i styrelsen efter så kort tid i klubben;) Alla är vi skyldiga och få sponsorerna att strömma till Oss :) INTE BARA VI I STYRELSEN UTAN ALLA I KLUBBEN.


Sista frågan. Du har haft lite problem med skor på vissa vinterträningar, är det några speciella du är ute efter? Eller är det kanske för att Amir Dzanic har varit frånvarande som du slappnat av lite?

Skorna har varit lite besvärliga men vi letar efter nån sponsor som ska gå in och ordna upp det. Angående Amir Dzanic så har jag saknat honom på träningarna. hoppas han vaknar snart ur sitt ide ;

  • Apichai » Intervju; Semi Serifi:  ”Fantastisk spelare! Fina dribblingar och väldigt kvicka vändningar. Även väldigt..”

-