Intervju; Damir Bislimi

Du spela 90 minuter i senaste matchen, hur kändes det? Kändes foten okej?
Foten kändes okej under matchen, men får fortfarande gå på smärtstillande och tejpa fötterna varje träning och match.


Hur känner du inför division 4, förhoppningar?
Jag tror starkt på vårt lag och att vi kan nå toppen av tabellen även om vi kommer in som nykomlingar och underdogs i division 4, vi har bra kvalitet på alla fötter i laget och vi visade det mot Åkarp. När säsongen börjar närma sig tror jag dom sista pusselbitarna kommer att falla på plats.


Du är känd i laget som assistkungen, hur många blev det förra säsongen och hur många siktar du på nu? 
Förra säsongen gjorde jag 22 assist och 3 mål på 17 matcher. (Missade de 4 sista matcherna pga operation). Jag siktar alltid på fler och på att göra fler mål dessutom. Men det viktigaste är att vi vinner matcherna, sen hur många assist eller mål jag gör spelar ingen roll:)

Håll utkik, fler intervjuer är på ingång!.

  • Apichai » Intervju; Semi Serifi:  ”Fantastisk spelare! Fina dribblingar och väldigt kvicka vändningar. Även väldigt..”

-