Delad pott mot Behar.

Idag kan man lika bra kalla det waterpolo. På gräsmattan var det fullt med vattenpölar och regnet stoppade inte.

Dom första 45 minuterna kan man summera enkelt, ett frisparks mål och en straff. Resten av halvleken var det inte så fint spel, frisparkar och långbollar som for här och var. Frisparks målet som Amar Muharemovic tar hand om var världsklass. En frispark från 30-40 meter som skruvar sig in i mål och ger oss ledningen 0-1. Bara till att ge en applåd. Men ledningen stod sig inte halvleken ut, utan Behar fick en straff (billigt menar vissa, andra inte) som dom förvaltar på bästa möjliga sätt för deras skull. 1-1 stod det i paus.

I andra halvlek uppstår en massa tumult då man blir irriterad på motståndarna. I första halvlek gick man in mycket fult i vissa situationer och detta skulle fortsätta i andra. Fult spel skulle visa sig vara fördel till BHSK då man får en straff när Behar målvakten rusar ut och fäller Dejan Zukic. Edin Zverotic som innan straffen hade 100% i pricksäkerhet från straffpunkten skulle skjuta. Behar målvakten gör en räddning med ena foten och matchen förblev 1-1.

Matchen gick och Amar lägger upp för att återigen skjuta en frispark, denna lite närmare målet. Man hör från motståndarspelarna "man har inte tur 2 gånger om" vilket skulle visa sig att Behar hade tur. En fin frispark som träffar ribban visar på att frisparks målet inte var endast tur.

Även ett frisparks inlägg från Edin var nära att resultera i mål. Amir Dzanic var framme och nickade men målvakten gör en fin räddning.

Matchen slutade 1-1, överlag så kändes inte Behar så farliga framåt utan man stoppa dom fint när dom väl försökte anfalla. 1 poäng idag och fortfarande 7 poängs försprång.

VOLIM TE BOSNO!

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

-