Vinst 3-4 efter underläge!

Vilken vändning. Vilka hjältar både på och utanför plan. Matchen hann knappt starta när Bara GOIF får en onödig hörna som dom gör mål på. 1-0 i 2 minuten. Och det skulle inte bli bättre denna halvleken.. 2-0 och 3-0 skulle komma för hemmalaget och borta publiken var minst sagt chockad. Serieledarna håller på att bli krossade kändes det som.


I halvtid så sa tränaren Haris att detta var nog det sämsta detta laget någonsin presterat till sina spelare, han fråga om spelarna trodde på detta för det gjorde han själv. Detta blev nog tändningen inför andra halvlek, för spelarna hade något att bevisa. Man är inte i topp i tabellen med 7 poängs försprång om man spelar dåligt.


När andra halvlek startade gick det väldigt snabbt. I den 46 minuten passar Damir bollen till Halid som kämpar sig fri och ensam i straffområdet skjuter han in 3-1. MYCKET viktigt mål eftersom 2 minuter senare har BHSK hörna som rensas av Bara. Den bollen plockar Damir upp och slår in en chip till Amko som tar emot på bröstet och gör ett inlägg till Alem som enkelt nickar in 3-2. Kraften började växa inom BHSK. Hungern hittade tillbaka och i den 53 minuten så nickar Halid från en hörna in bollen i straffområdet som en Bara spelare "nickrensar", men istället går den in i mål. 


Då tog matchen en paus vad det gäller målprotokollet. Bara spelarna försökte göra ett 4 mål men laget försvarade sig bra och såg till att man inte kom nära målet. 


I den 82 minuten så skulle dock segermålet komma. Återigen så gör Damir ett inlägg som Semir enkelt lägger in i mål och man hör både tjuriga kommentarer men mest av allt hör man jublet som kommer från BHSK! Sen var det bara att spela klart matchen. Dock så fick Henke 2 gula kort vilket betyder att han inte kan spela nästa match borta mot Behar. 


Enes gjorde sin debutmatch som MÅLVAKT, en godkänd match där han räddar ett friläge och ett par viktiga räddningar. Bravo Enese! 


Enes

Daniel - Amko - Halid - Rasim

Karl - Edin

Henke - Alem - Api

Dejan


VOLIM TE BOSNO!

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

-