BHSK 4 - 1 VELLINGE FF

Efter en förlust för BHSK på bortaplan i Vellinge så var BHSK väldigt revanschsugna. Vellinge FF besökte Heleneholms IP idag och gick därifrån med en förlust.

Matchen drar igång och BHSK visar att de är väldigt taggade, dem börjar spela runt bollen och skapa några chanser och redan efter 12 minuter spelade så sätter BHSK sitt första mål genom Henrik som får bollen via en skarv av Alem där Henrik slår bollen stolpe in.

Matchen fortsätter och Vellinge kommer till några chanser där BHSK klarar sig fint. BHSK var farligare än Vellinge under en tid och med ett antal anfall så slår Damir ett lågt inlägg till Dejan som enkelt skjuter in 2-0 för BHSK.

Halvtidsresultat var 2-0 men det var inte BHSK nöjda med, dem ville visa hur bra dem egentligen spelar så dem gick ut på plan och med en tio minuter spelade i andra halvlek får BHSK en hörna där Amar M slår in ett bra inlägg där Senad nickar in bollen för det tredje målet, 3-0.

Vellinge FF ville inte gå hem utan att göra mål så efter avsparken gick dem till anfall direkt och mindre än fem minuter efter det insläppta målet dem fått reducerar dem till 3-1 via en hörna.

BHSK gör några byten och den inkomne Kenan fick göra det fjärde målet via en assist av Rasim.

BHSK vinner match välförtjänt och leder nu ligan med 7p ifrån tvåan i ligan. Vi ser fram emot nästa match och hoppas på tre nya poäng!

Volim te BOSNO!

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

-