Referat: Gylle AIF - BHSK

Gårdagens match slutade med vinst över Gylle AIF med 1-3.

Uppställning från höger:

Davorin

Daniel - Adi - Amar - Amko

Halid (C) - Edin

Henke - Yasin - Damir

Amir

Efter att Gylle hade besegrat Vellinge FF i sin senaste match så visste BHSK att man var tvungen till att ta med sin alla poäng hem för att skapa sig ett försprång i tabellen. Dessutom så finns Eriksfälts FF tätt efter oss med bara 1 poäng mindre, vilket gjorde att koncentrationen innan matchen var väldigt viktig.

Dock så händer det en negativ sak på uppvärmningen, Rasim och Damir slår ihop med huvuden och Rasim får en ordentlig smäll på näsan och är tvungen att kliva av helt och hållet, vi önskar Rasim snabb återupphämtning!

Matchen i sig såg bra ut. Man ville rulla boll så mycket så möjligt fast att man hade några felpassningar samt felbedömningar. Detta skulle dock inte stoppa BHSK som gör 1-0 genom Amir Dzanic. Han får en långboll som han läser väldigt bra då han inser att studsen kommer bli hård och studsa över målvakten, Amir springer därför bakom målvakten och helt rätt, bollen studsar över och han lägger enkelt in bollen i nät. Trots ledningen så får Gylle någon enstaka chans som kunde gjort att man kvitterar. Men Yasin, som berättat att han är målsugen, skulle göra sitt mål för dagen. Han får en fin boll i djupled av Damir, gör en sulfint och rundar målvakten, helt ren framför mål utökar han till 2-0. Detta blev också halvtidsresultatet.

När man kommer ut i andra halvlek så fortsätter BHSK med sitt spel, målchanserna skulle också fortsätta komma. Alem som sakta med säkert kommer tillbaka från skadan fick sig ett par bra möjligheter men idag ville den helt enkelt inte in. Synd eftersom Alem gjort mål i vartenda inhopp han gjort sen han kommit tillbaka från skadan. Mål skulle istället Gylle få göra där deras anfallare kommer snabbt i djupled och spelar den snett inåt bakåt, där får deras spelare bollen och skjuter mot mål. Amar som agerar målvakt räddar bollen med kroppen fint, och från alla vinklar utom linjemannens såg det ut som att han rädda bollen från att gå i mål. Men linjedomaren tog beslutet och 1-2 var ett faktum.

Det skulle inte gå lång tid innan BHSK skulle ta tillbaka sin ledning, där Alem slår en jättebra passning till Henke som på ett tillslag skruvar in den i borte. 1-3 sluta matchen och nästa motstånd för BHSK väntar Vellinge IF i Vellinge.

VOLIM TE BOSNO.

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

-