Matchrapport: Eriksfälts FF - BHSK

Lördagens toppmöte mot Eriksfätls FF slutade med delad pott. Resultatet blev 1-1.


Startuppställning från höger:

Davorin

Amko - Adi - Amar (C) - Rasim

Amir - Edin

Henrik - Yasin - Damir

Dejan


Första halvleken så spelade BHSK strålande, rullade boll och kom runt på kanterna där man fick fina inspel. Efter en skada som höll Henke borta från spel så är han tillbaka och har ett bra övertag på sin kant. Han kom gång på gång förbi där han slog fint inlägg på marken som Yasin med lite marginaler på sin sida hade fått i mål. Chanser skapades från BHSK men Eriksfält fick någon enstaka vass kontring. Matchen gick till halvlek vid resultat 0-0 efter underhållande spel av BHSK.


Andra halvlek fortsätter BHSK som i första, fint spel på marken och detta skulle belönas. Efter fint spel så får Henrik, som under matchen varit väldigt vass, en djupledsboll där han tar med sin bollen och enkelt rundar målvakten innan han sätter bollen i mål. Men när målet kom så slappnade man av lite i BHSK och man tappade spelet. Istället för att utöka sin ledning på chanserna man fick, så kvitterar Eriksfält till 1-1. Därefter blir matchen inte sig lik alls, inga vassa chanser uppstod alls från något av lagen och matchen slutar 1-1. 


Med 7 matcher spelade så har man alltså 5 vinster, 1 lika och 1 förlust samt ligger man på en delad 1:a placering i tabellen. Är du intresserad av spelschemat/tabellen? Klicka då på fliken "Truppen" så hittar du tabell/spelschema. 


VOLIM TE BOSNO!

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

-