Vinst efter dramatisk avslutning!

BHSK 3-2 Bosniska Behar FK

 

Startelva från höger:

Davorin

Danne - Senci (C) - Amar - Amko

Halid - Amkan

Rasim - Yasin - Damir

Dejan

 

Dagens möte mot Behar slutade i dramatik, men först ska vi börja från början.

Det började med en tyst minut för alla offren som dött av översvämningarna som händer i vårt hemland. BHFanaticos och Djeca Djeci var på plats för att ta emot donationer från publiken som ska doneras till dem drabbade i Bosnien.

 

Matchens första halvlek var väldigt spännande. Båda lagen började lugnt för att känna på varandra och BHSK gör som dem brukar, dem rullade bollen säkert och försökte få någon djupledsboll eller hitta något i offensiven på ett enklare sätt. Det gick en del av första halvleken och BHSK fick en frispark som Amar M skulle ta. Han har väldigt bra känsla i sina bollar så han slog ett inlägg där Senci som nickar in bollen i mål! Resultatet var 1-0 efter första halvlek.

 

Andra halvlek drar igång och det känns som att båda lagen kör offensivt. Behar har några lägen men får inte några rätta avslut. BHSK har en duktig boll fördelare i mitten, Halid, som slog en fin boll till Alem som har en spelare i ryggen men ändå klarar att ta några steg och få till ett avslut med vänstern som går in i mål, då stod det 2-0 och alla trodde det var slut. Men Behar tyckte inte samma, dem fortsatte spela offensivt och ville verkligen sätta några chanser. Efter några försök så slår en Behar spelare en väldigt bra djupledsboll som går mellan våra backar och där får en Behar spelare ett hundra procentigt läge att sätta deras reducering, det gör han också och det blev en hel del jubel från publiken! 2-1 stod det och BHSK började rulla och ville spela enkelt och ta ut på tiden. I slutminuterna får Behar en frispark som slås som ett inlägg, en av deras spelare nickar väldigt bra men vår väldigt duktige målvakt Davorin räddar denna nicken, räddningen kommer till personen som nickade igen och han skjuter, Davorin visar återigen klass i målet och räddar även det skottet men tyvärr så går räddningen igen till en annan Behar spelare som skjuter in bollen i målet. Starkt av Davorin på linjen att rädda 2 väldigt bra chanser efter varandra! Mycket jubel av Behar där deras bänkspelare samt publik sprang in på plan för att fira! Men det tog inte lång tid tills Behar blev lite ledsna igen, både spelare och publik. Avsparken efter målet ledde till att Dejan klackar bollen till Damir som lirar förbi sin spelare på kanten och slår ett inlägg till Dejan som gjorde en fin löpning in till straffområdet, en väldigt fin nick som går över målvakten och in i mål! Ett minst sagt VILT jubel uppstår, vilken dramatik! Vinsten tilldelas BHSK som nu är först i tabellen!

 

Tack till allt stöd BHSK fick idag men även tack till alla som bidrog till insamlingen till Bosnien!

Zajedno smo jaci!

 

Volim te Bosno!

 

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

-