3/3 vinster i serien!

BHSK har gått som tåget i Div. 5. Av tre matcher i serien så har man vunnit alla poäng, men man ligger på en 2:a plats p.g.a. målskillnad.

Mot Anderslöv så vann man med 3-0. Yasin som debuterar från start gör första målet med en enkelt och fin placering bredvid målvakten. Detta var Yasins andra match med BHSK (bortsett från 1 träningsmatch). Yasin har redan visat att han är en duktig fotbollsspelare med en fin bollkontroll.

Andra målet var delikatess. Halid får en pass från vänsterkanten och drar till på första tillslaget utifrån straffområdet. Stenhårt skott som målvakten inte har någon chans att rädda.

3 målet gör Damir, Damir som visat sig vara vass framför mål under träningsmatcherna (4 mål) presenterar sig nu i serien också. Dejan passar fint snettinåt mot straffpunkten och Damir tar enkelt emot bollen och lägger den fint i mål.

Startelva från höger:
Davorin
Daniel Adi Amar Amko
Halid
Haris Z Edin Yasin Damir
Amkan

Målskyttar: Yasin, Halid, Damir

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter