BHSK möter division 3 lag!

Efter en lång tids väntan på att serien ska sätta igång så har den äntligen kommit igång på riktigt, 2 matcher spelade och 2 vinster för BHSK. Första matchen var inte det bästa spelet men däremot match nummer två visade BHSK sitt fina spel och sitt hunger efter vinsterna! Råå IF har däremot förlorat sin första match mot Hittarps IK hemma men deras andra match har de vunnit mot IF Lödde!

Detta kommer bli en väldigt kul match att få se, blir tufft för BHSK men ifall spelarna är hungriga och tror på sig själva så är inget omöjligt, bollen är rund! BHSK har tyvärr några spelare som ska vara borta på grund av skada, Senci Dugalic men även Alem Durakovic som varit borta dem senaste matcherna.

Vi får hoppas det blir en spännande och väldigt underhållande match för oss alla!

Matchen spelas på onsdag 23/4 med avspark kl. 19.00 på Rosengårds IP, där FC Rosengård spelar sina hemma matcher.

Välkomna!

Volim te Bosno!

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

-