Tränarens ord efter derbyt!

Tränare Haris och Ziki säger så här om matchen.

Dagens motstånd Makedonia ett lag som är nykomlingar via kval exakt som vi. Första halvlek visar att det är ett Balkanderby dock endast på humöret spelat från vår sida var under all kritik. Dåligt humör och fokus på fel delar av fotbollen. Makedonia startar bättre och gör också 1-0 efter en omställning. Vi är efter i närkamper över hela banan dock skapar vi en hörna rung minut 35 och lyckas via Halid Jugovic kvittera. Första halvlek slut 1-1.

Andra halvlek börjar vi bra över hela banan och tar över matchen helt. Dejan Zukic kommer in och gör en mycket bra insats. Aggresivt och konstruktivt kommer vi fram till lägen och utdelningen kommer efter fast situation, Edin Zverotic slår ett perfekt inlägg Rasim Pasagic möter med pannan och 2-1 välförtjänt. Här känner vi att motståndet inte orkar och vår fysik och teknik tat över. 3-1 och 4-1 kommer efter två snygga anfall, Amir Dzanic och Amar Caluk är målskyttar. Värt att nämnas är att Amar Caluk gjorde sitt 100:e mål för klubben. En bedrift som bör lyftas. Idag tar vi med oss andra halvlek där vi visar vårt kollektiv och vår karaktär. Samtliga spelare är involverade i matchen och sången från omkläddningsrummet var högre än på mycket länge.

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

-