Derby vinst!

Makedonija - Bosna 1-4

Vi vinner dagens derby med 1-4 efter mål av Halid, Rasim, Amir, Amar C.

Startelvan: Davorin

Danne - Senci (C) - Adi - Amko

Rasim - Halid - Amir - Damir

Edin

Anes

På samlingen talar vi mycket om inställnigen och karaktären och vi visste att det skulle bli en tuff match vilket det också blev. Vi börjar matchen mycket avvaktande och låter Makedonija föra bollen och stundtals är vi inte alls med. Efter ca 10 minuter får slår Makedonija ett inlägg från vänsterkanten där deras anfallare kommer högst och nickar mot mål men Davor räddar med en fantomräddning och ut till hörna. Nån minut senare skarvar en mittfältare bollen vidare till en Makedonija anfallare och på första tillslaget gör han 1-0 och kallduschen är ett faktum. Vi skapar flera bra lägen efter deras ledningsmål speciellt från vänsterkanten med Damir som utmanar konstant deras högerback. Vi skapar jättelägen efter jättelägen där Rasim kommer helt fri med målvakten men tar för många tillslag och backarna hinner hem och blockerar skottet, bollen hamnar istället hos Anes s träffars stolpen och där dom skjuter ut till hörna. Vi vet att vi är mycket vassa på fasta situationer och det utnyttjar vi idag. På hörnan kvitterar där Halid kommer högst och sätter 1-1 med skallen. Stort jubel bland Bosna supportrarna som kom i stor skara idag, underbart. Med mycket adrenalin och känslor inblandade så blir det mycket kamp om bollen och resulterar i flera gula kort i båda lagen. Vi går till pausvila med 1-1 och vi är inte nöjda alls med detta. I omklädningsrummet snackar vi ihop oss och bestämmer oss att nu jävlar kör vi vårt spel och vinner matchen. Vi börjar andra halvlek med full fart framåt och fullständigt spelar ut våra motståndare som är rejält tillbaka tryckta, Dejo kommer in i anfallet istället för Anes och gör ett otroligt jobb där han skapar målchans efter målchans, en rejäl injektion för laget! Amir får friläge efter en genial passning feån mitten men missar. Senci skadar sig och utgår, inkommer Amar Caluk.Vi får flytta runt lite i laget och alla gör det riktigt bra, vi har spelare i laget som kan spela nästan vilken position som helst och göra de prickfritt! Nästan samtidigt sätter vi 1-2 på en frispark där Rasim nickskarvar in ledningsmålet, ja ni läste rätt. Amar Caluk som gjort 99 mål för klubben inför denna match är på spelhumör och det syntes direkt, han kommer in och dominerar! Hans 100e mål kommer också efter ett fint förarbete. Finns inga gränser när Amar springer till bänken och firar med laget, helt fantastiskt, stort grattis! Nu faller motståndarna och vi rullar ut Makedonija totalt. Vi var inte nöjda där, Damir kommer loss på kanten, spelar snett in till en fri Amir och punkterar matchen med 1-4. Damir träffar stolpen strax efteråt också. Idag utnämner vi inte någon matchens lirare även ifall de finns många kandidater. Idag hyllar vi kollektivet, ett helt underbart lag är vi!

Nu blickar vi framåt, nästa match tar vi emot Råå IF från division 3, Dm slutspel!

VOLIM TE BOSNO!!!!

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

-