Vinst i premiären!

Det blev vinst i första ligamatch. Planen var svårspelad och man märkte på båda lagen att det var premiärmatch.

BHSK ställde upp enligt följande från höger:

Davorin

Danne - Senad (c) - Adi - Rasim

Halid - Amir

Ermin - Edin - Damir

Kenan

I början av första halvlek försökte man känna på sina motståndare och vänja sig vid underlaget genom att rulla boll inom laget. Gräset var inte det bästa men det gällde samma sak för motståndarlaget. Men chanserna kom till slut för BHSK. Ett fint inlägg från högerkanten som kommer till andra stolpen till Damir som inte får till det avslut som vi hade önskat, bollen går utanför mål. Även Amir får en chans där han försöker placera bredvid målvakten som turligt för hans del, men oturligt för vår, touchar bollen som rullar precis bredvid stolpen.

Andra halvlek tappade BHSK matchen. Skanör kommer till flera avslut som blockeras av bland annat Senad. Till slut skulle dom spräcka nollan på Davorin. En frispark som letar sig in mellan BHSK och målvakten där bollen landar perfekt till 1 av 3 omarkerade Skanör spelare som enkelt kan göra mål på en försvarslös Davorin. Kändes som om luften gick ur från vissa delar i publiken när man hörde Skanörs jubel. Men där skulle det inte sluta, när Damir kommer fri och blir fälld av målvakten så pekar domaren på straffpunkten. Edin går säkert fram och sätter 1-1. Edin skulle återigen få göra mål på straff. Halid driver in bollen i straffområdet för att dra till med ett skott mot mål för att i nästa sekund bli glidtacklad. 2-1 och vändningen innebar 3 poäng för BHSK.

Målskytt: Edin Zverotic x2.

Matchens spelare går till Senad "Senci" Dugalic. Lagkaptenen visar bra kvalitet i försvaret och offrar sig flera gånger för att blockera skott. Bra jobbat!

MI SMO BOSNA!

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

-