Vidare i DM, ännu ett steg längre!

Då var det dags för BHSK att ställa upp på plan mot Uppåkra IF, efter en väldigt bra vinst i helgen mot IFK Simrishamn, var det inga bekymmer för att BHSK skulle vara trötta. Det blev en vinst och ett steg längre i DM när BHSK tog sig vidare på straffar!

Tränarna tar ut följande lag i startelvan:
           Davorin
Danne Adi Amar Amko
       Halid Amir
Ermin Amer Edin
            Damir

Matchen sätts igång och vi alla är väldigt taggade för att få se en väldigt spännande match, det börjar direkt med högt tempo. BHSK gör det dem brukar göra, känna på motståndaren. BHSK rullar lite boll och Uppåkra får jaga. Det tog inte alls lång tid då BHSK kom till ett väldigt fin situation för att endast placera in bollen bredvid målvakten men Amko var i full fart så när passningen kom missade han tyvärr bollen med sin vänstra fot då han ville få till ett hårt skott, sånt som händer! BHSK ställer om och säkrar matchen genom att rulla lite boll för att komma till anfall. Första halvlek var inte så målrik då den slutade 0-0, det vi kan säga var att Uppåkra inte fick väldigt många avslut tack vare vårt hårt jobbande defensiv. Första halvlek blåses av och det står 0-0.

Efter en paus med lite te och taktiksnack är det dags för BHSK att fortsätta visa det fina spelet. Andra halvlek börjar och det blir lite smålägen för båda sidor, men inte så målfarliga. BHSK får en hörna efter sitt anfall, inlägget slås och det kommer bra till Amer som nickar den förbi målvakten där Senci som alltid är vaken och hungrig stöter in bollen i mål, 1-0. Uppåkra som visat bra spel även dem ger inte upp hoppet om att göra mål, dem försöker anfalla och pressa så gott det går men våra mittfältare och backar gör ett väldigt bra jobb där dem stoppar Uppåkra. Uppåkra kommer upp med laget där deras höger ytter kommer mot Amko och försöker dribbla förbi honom, men Amko som jobbar upp och ner hela tiden ger inte upp även denna gången och stoppar denna spelaren, men brytningen touchas vidare in i mitten vilket BHSK läser jättebra och ska rensa bort men rensar tyvärr inte så långt iväg då deras spelare hinner ta den och stillastående, väldigt vackert ska slå iväg bollen får det perfekta tillslagen med tån in i mål. Omöjligt för vår väldigt duktige målvakt Davorin. Efter detta målet var alla trötta men tempot höll sig uppe fortfarande, båda lagen var ute efter en vinst men det blev inga fler mål i andra halvlek. Domaren blåser av vid 1-1 och detta leder till straffläggning.

Lagen tar ut sina straffläggare, den första straffen är BHSK och Amar lägger den hårt i vänster nedre hörn, 1-0 i straffar. Uppåkras spelare kliver fram men vår Davorin läser straffen och kastar sig i höger kryss för att rädda straffen, fortfarande 1-0 för BHSK. Andra straffen tas av Halid som väldigt säkert tar sina steg mot bollen och utan tvekan bombar in den i mål, 2-0. Uppåkra spelaren har hög press på sig men han sätter straffen och det blir 2-1. Nästa var nykomlingen Amers tur att skjuta sin straff för BHSK men tyvärr skjuter han den i ribban, synd! Uppåkras tredje straffläggare sätter bollen i mål och det blir 2-2. Nu börjar dramat. Fjärde straffen, Amir Dzanic, lägger bollen till rätta och skjuter in den, 3-2. Uppåkra spelaren missar Uppåkras fjärde straff och resultatet kvarstår 3-1.  Nudå, Senci lagkaptenen, sätter den säkert och ska fira med sitt lag, han är så glad att han tar av sig tröjan, men tyvärr så vill inte laget fira med honom utan springer till ett annat hörn och firar själva!!

Bra spel utav BHSK, högt tempo från båda sidor och resultaten säger nog att det var rätt så jämn och tuff match. Men vi måste säga att Halid och Amko jobbade extra mycket idag men även dem förra matcherna, vi får hoppas att dem fortsätter med sådant jobb!

Man of the Match går till Halid denna match som visar upp väldig stark sida av sig som alltid, han dominerar på mittfältet både i luften men även när bollen är vid fötterna. Halid fanns överallt vilket han brukar vara varje match. Bravo Halide!Volim te Bosno!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter