BHSK besegrar IFK Simrishamn!

Efter ett par tävlingsmatcher i rad så vill BHSK inte ha en helg utan att få spela match så Haris, tränaren, bestämmer en träningsmatch med IFK Simrishamnpå bortaplan.

Laget samlas på parkeringen för att åka upp till Skillinge gemensamt som ett lag! Där uppe får vi se en väldigt vacker plan som låg 50 meter från havet, väldigt skön plan och plats!

BHSK ställer upp med följande, vi börjar från höger:
            Sigil
Amko Adi Amar Enes
      Halid Ermin
Danne Damir Mattias
            Anes

Matchen blåser igång och Simrishamn får jaga väldigt mycket boll eftersom BHSK vill känna på motståndaren. Simrishamn kör lite hög press men det var inte så farligt för BHSK's backlinje som spelade väldigt bra idag! Det blev inte så många vassa chanser för något av lagen och första halvlek slutar 0-0. Dock uppstod lite tufft spel från båda sidor där Halid och Amko får vars ett gult kort.

Andra halvlek sätts igång och BHSK fortsätter med sitt fina passningsspel där man får några chanser men kan inte få till det rätta avslutet. Simrishamn sköt några avslut på BHSK's målvakt Sagge som gjorde sin test match idag och han gjorde det bra! Efter cirka femton minuter spelade så får BHSK en frispark där Amar Muharemovic kliver fram och bestämmer sig för att han ska ta frisparken som låg ca. 25m från mål. Amar tar sats och skjuter över målvakten in i mål, väldigt vackert mål som fick en hel del spelare samt publik chockade! BHSK började sakta ta över matchen och kom till en hel del lägen. Halid som oftast är väldigt hungrig på plan var det även idag! Han dominerade på mittfältet och slog en hel del bollar till anfallet. Fler mål skulle det bli för BHSK, Halid får bollen på mittfältet där han dribblar en spelare väldigt enkelt och vackert med hjälp av helikopter finten och ser därefter Damir som tar ännu en löpning och slår den till honom där Damir sätter bollen i mål, stolpe in! BHSK fortsätter spela sitt spel även om en del spelare verkade trötta. Efter att BHSK rullat ut motståndarna en stund så tar Simrishamn bollen ifrån BHSK och kommer till ett läge där avslutet leder till en hörna. Hörnan slås och rensas av en BHSK spelare som rensar den till Armin som har en del yta att ta steg som han utnyttjar och ser att Damir gör ännu en vacker löpning så Armin slår en djupledsboll i luften till Damir som enkelt slår bollen över målvakten in i mål, ännu ett klass mål! Matchen hade endast 3 minuter kvar efter målet och därefter var det slut!

Bra spel utav BHSK som åkte till Skillinge för att visa hur bra dom egentligen spelar efter att vissa blev rädda över det dåliga spelet mot Skånekurd förra helgen!

Man Of the Match går till Amar Muharemovic som visade stor spelglädje med ett vackert frisparksmål och ett stabilt försvarsspel! Vi hoppas vi får en samma Amar i storform i fortsättningen som fortsätter dribbla skrattandes som idag!

Volim te Bosno!!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter