BHSK vinner ytterliggare en match!

BHSK och Löberöds andra DM match i gruppen, båda lagen var hungriga och ute efter en vinst men i offensiven var BHSK lite starkare och besegrade Löberöds IF med 2-0.

BHSK ställde upp med följande lag:
                            Davorin

Danne  -  Senci(C)  -  Amar M  -  Amko

   Ermin  -  Halid   -  Amir  -  Damir

                             Edin

                             Alem

Bänk: Anes, Adi, Haris Z, Rasim


Vi börjar matchen väldigt bra och rullar bollen mycket för att känna av våra motståndare. Vi skapar ett par bra chanser. Amar M och Amir har fina kombinationer i mitten där Amir ställs helt fri och exakt när denne skulle skjuta så hinner Fredrik Jensen i Löberöds med en tå och bollen går ut till hörna.
Vi borde få utdelning för vårt fina spel där Halid gör ett jättejobb som vanligt i mitten, tar sig förbi sin gubbe enkelt och friställer Damir på vänster kanten som får målvakten ur balans och kan sätta dit 1-0 målet för Bosna rätt fint i kanten! Stort jubel och vi känner att vi börjat matchen mycket bra.
Löberöd har inte så mycket i anfallsväg där flesta långbollar plockas enkelt ner av backlinjen o mittfältet. Deras största anfallshot var egentligen inkasten, de var som hörnor.
Det tråkiga svenskvädret förändras snabbt och regnet börjar falla ner på Heleneholms IP.
Vi går till halvtids vila relativt nöjda med 1:a halvlek. I halvtid snackar vi om tålamod och pressen, vi vet att när vi väl håller i bollen och rullar runt som vi är så skickliga på så hänger motståndarna inte med.
Under halvtid så blir det lite förändringar i laget, ett par byten som var förbestämda. Adi, Rasim, Anes och Haris Z kommer in.
2a halvlek drar igång och vi fortsätter på samma sätt som vi började 1a halvlek med, hög press på motståndarna och rulla bollen inom laget, där vi skapar fina chanser men med mycket slarv hamnar vi i offsidelägen väldigt ofta i och med att Löberöd hade sin backlinje väldigt högt.
Efter ca 20 minuter i andra halvlek så pressar vi Löberöd väldigt högt och de får knappt iväg bollen ur sitt eget straffområde, efter lite press och kämpande så hamnar bollen fint till Edin Zverotic i mitten, han gör en fin skottfint förbi spelare och sätter dit bollem med sin höger fot. Otroligt snyggt skott som går in i målvaktens vänstra hörn, helt otagbart och väldigt fin prestation av Edin.
Efter målet så tappar vi koncentrationen och vi faller in i Löberöds tempo där vi även tappar vårt fina spel, nu kommer slarvpassningarna in och fler felpass. Löberöd fick ett par vassa chanser i andra halvlek och förtjänar nästan ett mål men de lyckades aldrig sätta dit den på nykomlingen Davorin i mål som gör väldigt bra ifrån sig.

Man of the match: Halid som gör ett väldigt bra jobb defensivt men även offensivt!
Bra jobb Halid!

Vi vinner matchen och är nöjda men spelet var inte det bästa! Detta visar att vi är starka och gör allt för att få vinna även om vårt spel inte är på toppen! Nu har BHSK 6 poäng och leder gruppen, vi ser fram emot nästa match mot Skånekurd på bortaplan!


Volim te BOSNO!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter