Vinst i första tävlingmatchen!

Då var första tävlingsmatchen avklarad. Resultatet slutade med 3-0. Målen gjorda av Alem Durakovic x2 och Henke "Ilmanovic" Ilmanen.

Första halvlek började med att vi rullade mycket boll och inte hade så mycket vasst framåt men inte Pelister heller. Men en bit in på första halvlek så gjorde våra mittfältare ett fantastiskt jobb som spelade fram vår ensamma anfallare för dagen  Alem, och som han levererade. 2 gjorda mål på totalt 3 chanser inom lopet av 7-8 minuter. Pelisters enda chans  i första halvlek fick deras anfallare, ett skott utanför straffområdet som träffar ribban och går ut.  Men vi gick till halvtidsvila med resultatet till vår fördel, BHSK 2-0 Pelister.

I halvlek gjordes 3 förutbestämda byten, in kommer Amer, Amar och Henrik istället för Ermin, Senad och Amir.  I halvlek väljer tränaren Haris även att byta position på Rasim och Damir, Rasim kommer ner till vänsterback och Damir kommer upp till vänsterytter.

Andra halvlek börjar och BHSK skapar fina anfallskombinationer, speciellt vänsterkanten där Damir är väldigt offensiv och Amer som gör ett utmärkt jobb som "nummer 10" rollen. Chanserna kom och Anes fick ett jätteläge att nicka in 3-0 men tyvärr missar det. Istället fick Henke "Ilmanovic" chansen och förvaltade läget fint när Damir assisterade på ett fint inlägg från vänsterkanten.

Beröm ska även ges till vår målvakt Davorin som gjorde en jätteräddning när Pelister fick chansen från nära håll men som Davorin räddade och höll nollan.

Alem Durakovic blir utsedd till Man od the match efter hans 2 fina mål och ett stenhårt jobb på anfallet.

Startelva från höger:
Davorin
Amko, Senad (K), Adi, Damir
Halid, Amir
Edin, Ermin, Rasim
Alem

Vi vill även önska Pelister ett lycka till i fortsättningen och tacka för en bra match!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter