Seger i årets sista match

I sista omgången av division 5 Skåne sydvästra, i ett kylslaget och blåsigt Lindeborgs IP, tog Bosna en 3-2 seger över nedflyttningsklara Turkisk Center FF.

Spelet var jämnt till en början där Bosna jobbade stenhårt för att slå hål på ett välspelande och stabilt TCFF-försvar med Adnan Gerzic som styrde och ställde i försvaret hos gästerna.

Bosna skapade också en del lägen som hade kunnat resulterat i något mål men i minut 9 lyckades snabbe Ammar Awdisian springa sig lös och säkert placera in 0-1 för TCFF.

I den 21:a minuten kom också kvitteringen via Deni Dulji som kyligt placerar in bollen i bortre.
Bosna fortsatte att trumma på och fick utdelning direkt när Ersan blev fälld och Aki satte 2-1 från straffpunkten.

Direkt efter pausen gjorde Eddi Hisa 3-1 via frispark och ökade Bosna:s ledning.

Bosna skulle gjort flera mål till efter sina ganska många fina chanser ikväll.
Turkisk Center kan tacka sin målvakt Ali Dagli för en rad fina räddningar han gjorde ikväll.
Trots förlusten för sitt lag så blev Ali Dagli vald till matchens spelare.