Vinst men ändå oavgjort

Då var det äntligen dags för ett nytt derby. Den ”tredje” matchen vi spelar mot NK Croatia denna säsongen.

Som bekant så avbröts förra matchen pga oväder i den 23 minuten och Croatia ledde då med 2-0. Idag blev det en vinst med 0-2 - MEN Croatia spelade fantastiskt fint första 23 minuterna i första matchen och hade en 2-0 ledning. Detta innebär att dagens ”vinst” blev oavgjort. 2-2!

En tuff uppgift väntade oss där vi kom från en plågsam 2-1 förlust mot Svedala.
Men vilken match det blev!!!

Grabbarna visade 110% vilka och hämtade upp 2-0 underläge på ca 67 minuter. LAGET, PUBLIKEN, SPELARNA, BHSK, ALLA - TACK! Ännu en gång visar vi att vi spelar väldigt fin fotboll och att vi är svårslagna.

Nedan kommer några ord från tränare Ersan Mujevic.

En underbar laginsats!

Vi äger matchen från första till sista minuten. Kämpar för varandra och värderar rätt.

Haris var stabil i mål - höll nollan.

Semir och Semi står rätt hela tiden. Stängde av dem farliga ytor. Hjälpte till framåt.

Amko och Vernes felfria, starka i brytningar och lugna i uppspelen. Styrde laget hela matchen.

Inner mittfältet gjorde exemplarisk jobb. Benjo plockade alla andra bollar och lugnade ner spelet. Edvin vann 9 av 10 närkamper och som han gjorde de. Drev på framåt hela laget. Alden var den som utmanade hela tiden, var svårt att hålla koll på och hittar dem tomma ytorna.

Edo och Felix var på språng hela tiden. Gjorde varsitt mål på ren vilja och visar att vi har mer att komma med till kval matcher.

Alem gjorde grov jobbet och var ett orosmoment hela tiden, rörde sig över stora ytor.

Återigen, STORT TACK - publiken, spelare, ledare, BHSK!