Bosna tog en säker seger

En vinst med 4-2 fick vi med oss på vår hemma borg. Matchen igenom så ägde vi bollen och skapa chanserna, Sövde stod emot fint och deras målvakt gör en fin match hela matchen! Fina räddningar och höll Sövde kvar i matchen länge.

Efter 45 minuter står det 1-0 till BHSK då Fidan Ferizi slagit till på volley rakt in i målet. Som även ska få beröm för sin insats i matchen.

Edvin Ahmetovic Edvin Ahmetovic

I andra halvlek så kom resterande målen. Edvin Ahmetovic gör 2 mål och Safet Besic 1 mål.

In i startelvan gick Qendrim Selmani som även gör sin debut i BHSK tröjan och visar att han har väldigt mycket fotboll i sig. En assist blev det och många skapade chanser med Safet i anfallet.

Eman Isakovic  gick också in i startelvan, blott 16 år gammal visar han att han är något att räkna med!

Efter ca 73 minuter spelade, 17 minuter kvar av matchen, så sker en olyckshändelse.
Emil Zundja , vår målvakt, som gör en Come-Back i BHSK tröjan, landar snett och skadar knät. En väldigt tuff skada som kommer göra att han blir borta från fotbollen ett tag.

Vi önskar Emil Zundja snabb rehab och hela BHSK står bakom dig!

Efter att Emil blev skadad hoppade Salko in i målet, tyvärr släppte han in 2 mål - men gör i övrigt en bra match på mittfältet!