Första matchen efter uppehållet slutar med vinst!

Tillbaka ifrån semestrarna och med tre träningar i bena så fortsätter vi på den inslagna vägen och presterar bra fotboll mot för dagen bra motstånd.

Vi äger matchen ifrån start till mål och även om Lunds 1-0 mål var lite av en kalldusch och kom oväntat så lät vi oss inte slås ned av det utan utjämnade, via Salko Smajlovic, en minut efter med en projektil ifrån 40 meter, deras målvakt var chanslös.
Vi tryckte på och ägde mycket boll, men vi fick ingen utdelning på vårt försök.

Andra halvleken ser ut som den första, där vi äger mycket boll och är det spelförande laget medan Lunds försöker pressa hårt och gå på kontringar när tillfälle ges. Några fler mål blir det inte för Lund, men desto fler av oss.

Safet Besic ger oss ledningen på straff efter att Zaim Busuladzic kapats i straffområdet. Straffen är bra slagen och målvakten är inte nära att rädda. Efter det här så flyttar Lund fram positionerna och försöker forsera fram en kvittering utan att lyckas.

Vi gör två snabba på kontring (Safet Besic & Benjamin Säöderena) i slutet av matchen och vi kan gå hem nöjda med tre pinnar och bra spel.

Nu njuter vi av den här vinsten idag, men börjar tänka på nästa match som är första nästa helg mot Kvarnby.

På lördag väntar träning, för det är nu vi slutspurten börjar och vi ska visa att vi vill vara med hela vägen.