NK Croatia vann premiärderbyt

Kroksbäck/Balkanderby mellan Bosna och NK Croatia slutade 3-1 till ”bortalaget”.

Tung förlust inför en fantastisk publik, publiken som följt oss i vått och torrt! Stort tack för alla som kom idag och gav oss sitt stöd.

Matchen avgjordes i första halvlek, då NK Croatia gjorde 2 mål på 2 minuter, en bit in i första halvlek. Chockstart på premiären för BHSK.

Tränaren Ersan har ordet;

En jämn match, tittar vi över 90 min så tycker jag att vi är de laget som för spelet och skapar framåt. Speciellt i andra halvleken!

Men samtidigt så är vi sårbara bakåt idag. Vi är för bekväma på fasta situationer och inte tillräckligt hungriga i offensiva straffområdet. Vi kommer säkert va ett bättre lag för varje dag som går.

Nu är premiären avklarad, vi kommer revansch sugna till nästa matchen.

”Nästa match är mot Heleneholms SK där vi kommer tillbaka till vår gamla hemmaplan, där vi haft våra bästa stunder och högsta seriespel!

Återigen, tack till dagens supportrar på plats, men även Er som följer oss match för match via olika sociala medier och kontakter!