Oavgjort i årets sista match

Oavgjort 4-4 i årets sista match mot Vellinge FF .

Matchen mot Vellinge FF var det sista vi skulle spela i år och alla spelare var taggade att göra bra ifrån sig.

Och som vi startar, vi har ett bollinnehav 70-30 till våran fördel. Vi har spelat många bra matcher i år. Men första 25-30 min idag var säkert en av de bästa vi har spelat. Med hög press och bra värdering över hela banan.

Vi tar 2-0 ledning och Vellinge hade svårt att etablera något spel. Sista 15 hittar Vellinge  med två tre bollar bakom våran backlinje, kanske offside, svårt för domare att bedöma då han var själv idag. Första halvlek slutar 2-2.

Andra halvlek tycker jag att det var mer jämn match.  Där Vellinge tar ledning 4-3 men vi är starka i slutskedet och reducerar till 4-4.

Vi hade en missat straff på kontot i andra. Vi tar med oss en hel del bra saker från denna matchen och blickar mot en ny säsong. Där vi går in med högre självförtroende och betydligt bättre kännedom/gemenskap mot varandra då i stort sätt hela truppen är kvar.