Sjunde raka vinsten

Bosnas fina höstform fortsätter. Mot Lindeborg togs den sjunde raka segern. Segersiffrorna skrevs till 3-0.

Efter förra helgens övertygande 6-1 vinst borta mot Skanör Falsterbo IF vände så igår A-laget till hemmamatch mot Lindeborgs FF. Lindeborg krigar i tabellens mellersta regioner och sådana lag kan tveklöst vara farliga när man närmar sig seriens slutskede.

Denna dag städade dock BHSK bort minsta tvivel om inställningsproblem när man redan efter 30 minuter av den första halvlek hade två farligheter och gått upp i en 2-0 ledning. Båda målen gjordes av för dagen stekhete Dylan Gomli.

Man visade samma beslutsamhet i inledningen av den andra halvlek. I mitten av den samma gjorde Felix ett fint mål efter lite klapp klapp spel ifrån mitten. Den sista perioden i andra halvlek blev mer av en transportsträcka, och matchen slutade 3-0.

BHSK ligger med det kvar på andra plats två poäng efter Liria, som även dom vann knappt (mot FC Bellevue).

Nästa på fredag blir det säkert tuffare match då vi besöker FC Bellevue!