Bosnien åker ur division 5

Vi hade behövt tre poäng för att chansen till kvalspel skulle finnas kvar inför sista omgången.
Men den lilla strimma av hopp som fanns dog i och med förlusten mot Vellinge FF idag.

En halvlek var dominerade lagen. Så beskrevs matchen mellan Vellinge FF och Bosnien Hercegovina SK från båda läger. Vinst blev det till slut för Vellinge, 4–2.

-Första halvlek hade vi kontroll på ganska så rejält. I andra flyttade de upp lite spelare och satte högre press och tog därför över lite. 1–0 och 2–0 kom i första halvlek. BHSK reducerade i andra och då blev det lite nerv i matchen. Men när vi utökade ledningen igen kändes det rätt klart, sa Vellinge FF:s tränare Fredrik Sjöström.

Samma bild av matchen gav också BHSK:s lagledare, Elvedin Padjan:
-Andra halvlek tog vi över helt och hållet, men vi missade en straff och fick en utvisning.

Men även om laget åker ur serien så ser man positivt på nästa säsong.
- Vi tar med oss lärdomen och börjar om i division 6.

Vellinge FF - Bosnien Hercegovina SK 4-2 (2-0)
1-0 Karl Kjellman 8'
2-0 Jimmie Hermansen 31'
2-1 Edwin Muharemovic 64' (assist Belmin O)