Barrikaden vände underläge till vinst

Barrikaden gick segrande ur mötet med Bosnien Hercegovina SK. I en tät men inte allt för välspelad match hamnade Barrikaden tidigt i underläge, men lyckades inom loppet av ett par minuter vända och vinna med 2–1.

Efter en fin skalp i första matchen mot ett väldigt duktigt lag så ställdes vi i måndags mot ett på förhand aviserat "bottenlag".
Tyvärr så tar vi inte med oss viljan, agresiviteten och tempot ifrån första matchen och faller neda i ett spel som passar motståndarna.

Matchen börjar som ett ställningskrig där inte många pass når rätt adress, men vi känns lite vasare. Och mycket riktigt så gör vi ett mycket
fint mål efter en smart frispark mellan Amar M., Elvir B och Mattias D, där den sistnämnde på ett tillslag skickar bollen upp i nättaket.

Tyvärr så går vi ned oss efter målet i både koncentration och passningstempo och motståndarna utnyttjar det här till max med två snabba mål.

Andra halvlek är inte så händelserik sett till målchanser, men dessto mer i frisparkar, kort och fel fokus.
Med 25 minuter kvar så får vi chansen till att komma igen när en av spelarna i Barrikaden gör sin andra huvudlösa satsning mot Safet och får sitt andra gula.
Tyvärr så utnyttjar vi inte chansen, tvärtom så får Safet sitt andra gula kort och vi får spela sista kvarten tio mot tio.

Vi har en sista chans att göra ett mål när vi får en frispark strax utanför målområdet. Amar M. tar sats och slår till, tyvärr så smeker bollen utsidan av stolpen och matchen slutar 2-1 till Barrikaden.

Det vi tar med oss ifrån den här matchen är det faktum att vi inte får/kan tillåta oss gå ned i motståndarnas tempo och spel, för då straffas vi direkt.
Nu tar vi nya tag och tre poäng mot Lilla Torg på fredag!

AIF Barrikaden - Bosnien Hercegovina SK 2-1 (2-1)
0-1 Mattias Drpic 13´
1-1 Maksym Romanko 21'
2-1 Anders Folkesson  34'