Vinst mot Vellinge IF 2-1

Vi inleder matchen skakigt och vår målvakt Edin Turcinhodzic räddar oss flera gånger om .

Efter en halvtimme börjar vi komma igång och i 42:a minuten så tar vi ledningen efter en fin kontring som Rasim Pasagic avslutar mycket rutinerat och behärskat med vänstran i bortre krysset , tyvärr så fick Suad Mujkovic sitt andra gula precis innan halvtid.

Andra halvlek pratar vi om att vi ska sjunka lite längre bak men samtidigt sätta fart när vi vinner bollen och det gör vi riktigt bra första kvarten i andra halvlek som dessutom resulterar att vi kontrar in 2-0 efter att Alem Durakovic avslutat efter fint förarbete av Safet Besic.

Många trötta ben på slutet där vi avslutar matchen med en halvskadad målvakt i mål , en förkyld Miroslav , två muskel skadade i Amko och  Sazic och en målvakt Elvedin Smajlovic som utespelare samtidigt som vi är en man mindre!

Fantastisk kämpainsats av samtliga spelare som var med och ett extra stort plus till vår lojale målvakt Edin Turcinhodzic som var fantastisk.