Oavgjort målfest mellan NK Croatia och Bosna

Bosna hämtade upp 4-2 underläge till 4-4 borta mot NK Croatia. Edin Sazic satte sista målet i den 90:e minuten.

Mötet mellan NK Croatia och Bosna på Krockbäcks IP blev en riktig målfest.

Bosna öppnade matchen väldigt bra och hade det mesta av spelet och skapade ett flertal lägen att göra mål på men deras målvakt stod för flera vassa räddningar.

Croatien straffade oss med sina kontringar samt att vi gjorde flera individuella misstag i försvaret.

I andra halvleken är det Bosna som försöker trycka på och skapa en reducering medans Croatia spelar smart och försöker hålla i bollen och satsa på kontringar.

Bosna lyckas reducera via målskytten Edin Sazic till 3-2 men Croatien återigen gör mål via kontring och ökar till 4-2.

Sista 10 minuter satsar Bosna allt framåt och lyckas först reducera via Safet Besic. Edin Zverotic straff räddar Croatiens unge målvakt men på returen hugger Safet Besic och skickar in 4-3.

Bara knappa två minuter senare är det dags igen när Suad Mujkovic spelar fram Edin Sazic som gör sitt andra mål för dagen och 16 st mål sammanlagt i serien.

NK Croatia - Bosnien Hercegovina SK 4-4 (3-1)

Publik: ca 70

Inför matchen har Bosna gratulerat hemmalaget till seriesegern i årets division 5 Sydvästra.