Målfest och delad pott mellan Barrikaden och Bosnien

Vi inleder matchen väldigt bra och den första kvarten spelar vi precis så som vi ska spela med mycket rörelse och snabbt och bra passningspel.

Mycket logiskt får vi utdelning också efter att Elvir Biberic slagit en mycket bra crossboll till Damir Bislimi som efter ett försök att utmana så dimper bollen när till Edin Sazic som mycket påpassligt och kyligt placerar bollen i bortre stolpen.

Hemmalaget kvittering efter 20 min då börjar vi tappa spelet helt och börjar lägga fokus på allt annat än förutom det som vi ska göra . Typiskt nog så gör de även 1-2 efter mycket tveksamheter i försvar och målvaktsspelet .

Vi snackar ihop oss i halvtid och inleder den andra precis som vi ville och får ganska omgående 2-2 efter att Damir Bislimi har slagit en fin boll i djupled till Safet Besic som efter mycket om och men lyckas få in bollen .

Efter en stund så börjar vi mattas och går in i exakt samma fälla som vi gjorde andra delen av första halvlek med mycket gnällande på domaren , tjafs med motståndarna och med varandra .

I den 75 e minuten efter kalabalik i vårt straffområde där Edin Zverotic inte riktigt får undan bollen så gör de 3-2 helt utan chans för Edin Turcinhodzic .

I den 80 e minuten så drar Senci Dugalic på sig mycket onödigt en andra varning och blir utvisad , då kändes det tungt men spelarna hängde ändå inte med huvudet utan tyckte på för en kvittering, en del halvchanser skapades men vi såg ut att gå mot en förlust .

På tilläggstid så ville Edin Sazic annat och efter att ha felvänd tagit emot ett inkast i motståndarnas straffområde så lyckades han med konststycket att få in bollen i mål .
Strax efter så hinner Edin Turcinhodzic göra en bra räddning och ta revansch för deras andra mål innan domaren blåser av matchen .

Upp med huvudet killar, vi vinner trots allt en poäng mer än vi förlorar 2 .
Alla resultat gick vår väg och vi är trots allt obesegrade efter 4 omgångar .

Nästa fredag är det ett rutinerat Vellinge FF ( ett lag jag känner till väldigt bra ) som kommer till vår hemmaplan och då är det 3 poäng som gäller.

AIF Barrikaden – Bosnien Hercegovinas SK 3–3 (2–1)
0-1 Edin Sazic 13'
1-1 Anders Folkesson 20'
2-1 Nils Henrik Nilsson 36'
2-2 Safet Besic 48'
3-2 Jonas Vilhelm Sandqvist 71'
3-3 Edin Sazic 89'

Varningar: Amko Alic, 2 x Senad Dugalic