Oavjort mot FC Rosengård U21 i genrepet

Vi inleder matchens första kvarten helt ok och får logiskt nog 1-0 efter en fast situation så dimper bollen ner till Senci som är iskall och skjuter bollen högt i mål ( Senci hade för övrigt lovat mig att han skulle göra mål innan matchen ) .

Efter en kvart så får de en hörna som Senci nickar undan men inte bättre än att bollen blir kvar i vårt straffområde och efter uselt försvarsspel så gör de 1-1 ..Bedrövligt och pinsamt agerande av våra spelare .

Första halvlekens sista 10 min så spelar vi bra och skapar ett par lägen med deras målvakt gör att par kvalificerade räddningar.

Andra halvleken inleder vi bra och skapar tryck på de genom den högra kanten som vi inte alls använde oss utav i förstas halvlek men lyckas inte få in bollen trots flera bra lägen .

Sista 20 min så orkar vi inte allas med och många trötta ben märktes , Edin T räddar oss på slutet med ett par vassa räddningar men även deras målvakt räddar ett givet mål efter en fin nick utav Safet i slutminuten .

Sammanfattningen av matchen är att vi kan mycket bättre och måste kunna prestera mycket bättre om vi ska va ett topplag i den tuffa femman som vi har hamnat i .

Endast två utespelare kommer upp i normal standar idag ( Vernes och Senci ) och det håller inte grabbar, bättre inställning och fokus innan matcherna krävs.

Bosnien Hercegovina SK - FC Rosengård U21 1-1 (1-1)
1-0 Senad Dugalic 9'